2

The AWESOME ideas

سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم'
.....السلام عليكم 

Arini membebel mengenai perihal OWESOME..
eh..Awesome la..kome2 je yang guna perkataan Owesome 2..
First of all anis nak ucapkan..


" Selamat Menyambut Kemerdekaan Buat MALAYSIA 
kali ke-55
pada 31 Ogos 2012."

I Love MALAYSIA very..very..much.
Kerana Malaysia yang merdeka inilah anis merasa
Pelbagai jenis makanan aneka negara, fesyen berpakaian, pergaulan antara kaum..
See..
 

 

 

 

 
 

 

 

memang AWESOME. Terima kasih sesangat kepada Bapa Kemerdekaan yang telah berusaha mencapai kemerdekaan dan juga pejuang2 negara yang telah mempertaruhkan nyawa demi negara.
Get salute for my older brother and my brother-in-law as a soldier.

Berbalik kepada tajuk post..
Anis cuma nak sharekan gambar2 idea yang paling
AWESOME
dan boleh dijadikan contoh untuk kita buat sendiri.




Lovely Credit From :

Kwerkee Malaysia


So cuba, try dan testlah di rumah, di office dan di mana2 jua.
Sungguh..
AWESOME


0

My First Sight

سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم'
 السلام عليكم 




Ini adalah keadaan di mana saya dan encik tunang dah penat shopping.
Tapi untuk raya tahun lepas.

Tahun ini punya kes si dia merungut bila di tanya..
Me : "Sayang dah beli barang2 shopping?"
Him : "Belum.."
ME : "Tunggu saya ye.."
Him : "Takmao bawak awak..sebab syg akan merungut TAK LAWA, TAK OKE bla,,bla,,bla"
Me : "Oke saya redha..terpaksa membawa diri"
(Dalam hati mengharap penuh pengharapan)

2

Engagement : Makeup by Yusry


Assalamualaikum..
Oke kali ni anis nak post entry mengenai jurumekap yang
telah makeupkan anis pada hari kejadian..

Let me introduce him..

Ni business card jurumekap anis.
His name called Yusry. Anis just amek pakej makeup sahaja
dengan harga yang available. Selain tu juga, Yus Creation ada menjalankan servis
bridal juga.

(Click the picture to enlarge)



Bleh add dia di http://www.facebook.com/yusry.creation
he did a good job. Thank you abg yus.
0

Wordless : Ramadhan Season





Back to Top