5

One Lovely Blog Award

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
sekian kali nya anis da tak update blog nih,,,
rindu pada blog pon ada,,rindu nak blogwalking blog2 member pon tak sempat.
alahai hati..di sebabkan cuti 2bulan ni, anis prefer tuk kerja.
So anis dapat kerja kat office makcik anis iaitu Peradine System kat Taman Universiti, Skudai, Johor.

Di Peradine System.
anis just tolong kerja2 apa yang patut,,ni pun office makcik..tah la anis
tak tahu nak wat ape, so sempat la juga anis nak update blog and facebook..

Sementelaah 2,,anis bila buka blog
anis terkejut yang amat sebab anis dapat
AWARD!!!

BTW thanks kepada sahabat baik anis
yang bagi award ni kepada anis,,terharu la sebab baru pertama kali anis
dapat award sejak dekatkan diri dengan blog nih..

Okey..
7 perkara mengenai Cik Anis:

1. Name baby adalah Echute.
2. Orang salu kata yang anis ni anak sulung sebab mind macam orang2 yang matured
tapi sebenarnya anis anak bongsu dari 4orang adik beradik.
3. Paling manja tapi tak suka tunjuk (malu).
4. Meminati warna purple (creative).
5. Empunya lappy Compac Presario CQ--, Hpn Nokia X3 & Nokia E71, jam StarWars(cmbebudak)
6. Memakai cermin mata (bila perlu).
7. Amat mencintai orang di sekelilingku.

Anis kene tag 15orang..
tapi hanya ini yang termampu.

blog AIEN
blog KIKIN 
blog PIEJA
blog AYU HAZWANI

kenapa anis tag mereka nih?
sebab anis minat dengan perisian jejari halus mereka dan mereka adalah
Sahabat Baik anis.

Kepada kawan-kawan yang semua
harap-harap sudilah terima award ini
1. Copy imej award pada entry baru anda..
2. Buat link pada pemberi award
3. Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda.
4. Tag pula 15 blogger pilihan anda.
5. Alasan kenapa tag blog mereka.

5 comments:

ayuhaz said...

heheheheh...btwy thnks ada nama ayu..hikhik

D!ary Hidup said...

tengd for the appriciate..no word to say just thank for being my follower~~~

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Thanks for tagging akak..and thanks for the truth relationship..insya'allah akak akan buat very2 soon..:)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Ok anis,
All done..:)

http://sufeenan.blogspot.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html

Thank you again..have a great day!

Kisah Kaseh Annisa said...

@ayuhaz: hehhe,,,sesame.

@D!ary Hidup:okey,,most welcome...

@S.U.F.E.E.N.A.N: hehhee,,thanks sbb bubuh link anis...

Back to Top