Hometown : Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum..
Diam tak diam dah 20 hari kita menyambut hari kemenangan bagi 
umat Islam iaitu Hari Raya Aidilfitri. Oh ya! Masih sempat lagi Anis nak ucapkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin

jika terdapat entry2 Anis yang menyinggung perasaan ataupun hati korang.
So, entry kali ni Anis nak kongsikan kat korang
kemeriahan semasa Anis menyambut hari raya pertama 
kat kampung halaman orang tua Anis.

Umairah, model tudung Faridah.

Dari kiri : Angah, Najiha, Nek Ma, Anis, Umairah & Uda
Tiada : Kak Long

Family Najiha with Tok Abah & Nek Ma

Normal itu kalau merajuk.




Ketiga-tiga gambar ni masa kitaorang tengah makan kat open house anak angkat Nek Ma.
Budak berdua ni syok macam cerita Princess kat kebun pisang.
Besar dah anak buah aku ni..sigh.


(Sila buat gambar ni berbunyi)

"Kami daripada Keluarga Hasnan Bin Riduan & 
Fainah Binti Suraji..
kami ucapkan 

"Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin."

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Back to Top