0

besdayABAH

  • ha,,yg kecik molek xmcm aq tuh bpak aq,,his name Hasnan Bin Riduan,,di lahirkan oleh maknye iaitu nenek aq or Tok Ma iaitu Safiah Bt Haji Noor,,yg berbapakn Riduan Bin Amat,,di lahirkan pada tanggal 29/12/1951 hari xtahu,,lupe tanye Tok Ma sbb Tok Ma da xde,,abah aq nih asal nye dari mak dy yg mnetap di Batu Pahat..
  • urm,,madah yg nyk tp useless,,mcm blaja history of bpak aq lak,,dy ni bg aq bpak yg best,,mase aq kecik2 klu aq nakal je,,dy xmara tp bile tgn dy hinggap kt teling aq,,pap! bdesing 2ratus45minit tuh,,penangan dr jentik dy,,
  • tp skg bile aq da besa nih,,dy xbyk mara,,tp bebel,kdg2 klh mak aq bile mbebel,,tp bpak aq yg kecik ni lah pling the best father in da world,,nk thu knape??
  • FIRST bpak aq nih suke tlong mak aq masak,,kdg2 bile mak aq xlarat nk jejak dapur,,dy xkn marah tp dy yg kletak kletuk kt dpur masak,,aq tlong gak,,tlong abeskn ape yg dy msak,,sdap weh,,!!!klu mkn maggie same2 aq rembat telor rebus dulu,,yg SECOND lak bpak qq pnye air nescafe emg sedap,,aq la ank yg suke curi2 minum air dy,,kdg ksian balik,,tp sronok sbb "sharing is loving",,yg THIRD lak bpak aq nih ske picit idung aq,,2jela keje dy,,aq ase dy emg nak aq mwarisi idung mncung dy,,bb 2dy salu picit,,sakit weh,,(O_o)
  • abah,,adek sayang dan cintakan abah selama2nya,,dikaulah wali ku abah,,dikaulah syurga kedua buatku,,

0 comments:

Back to Top