0

Once Upon A Time

Hello and assalamualaikum
a new hope..new life on November.
Lagi sebulan 29 hari je nak tahun 2013..
So anis nak mintak maaf sangat2 sebab dah lama tak update blog.
List October pun takde..
Busy yang amat melanda di October..macam2 dugaan dan masalah yang di lalui.
Begitu juga lahirnya seorang puteri kedua hasil perkahwinan kakak
anis yang kedua, Zureena yang bernama Nur Damia pada 06.10.2012.
Akibat kelahiran pramatang, Allah menjemputnya pulang pada 10.10.2012.
Bermakna pada tahun ni keluarga anis mengalami impak yang besar apabila kehilangan
arwah nenek, mak ngah dan Damia.
Semoga Allah mencucuri rahmat kepada mereka.
So, sepulangnya anis ke kampung
untuk menyambut Hari Raya Aidiladha, anis terjumpa album dan gambar2 di bawah..

"Such a sweet and beautiful moments.."
(ayat pink menunjukkan ke "girlish an" den)

Si baby kecil lahirnya SEMBILAN haribulan JANUARI.
Si rambut lebat katanya..

Si baju pink itu SAYA..
Si baju biru my cousin lahir LIMABELAS haribulan LIMA..

The blue of my "AUDI".
Baju PUTEH..
Maseh comel lagi..
Saya dan si Hamdan..
Budak "AUDI" merah.
RAMBUT.....ish..ish..ish
To all my SAYANGS..
Gambar tidak di edit dan tidak di cop COPYRIGHT.
Sebab MALAS.
So segala yang tercatat dan tertampal di blog ini adalah
HAK TERPELIHARA
Blog kisahkasehannisa.blogspot.com

0 comments:

Back to Top