0

Air Freshner Little Tree




سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم'





Semalam sibuk nak cari bende nih.
Sebab...?
Penah tengok ade kereta pakai, cam comel je kan.
Memandangkan kereta ikan ku takde wangian lagi, sibuk la nak cari
sebab tak minat nak guna wangian yang lekat kat dashboard mahupun kat aircond.

Kenapa?
Kalau kat dashboard, dia kena lekatkan pelekat supaya
melekat, so bila dah abis kene kopek(kupas) lekatan itu..kan lecehh!

Kalau letak kat aircond,
nanti cecair tu kadang kala meleleh2..eww!
Dan boleh mengakibatkan warna dashboard kita luntur ye kengkawan..

Tuan2 dan puan2...
lepas anis post kat FB mengenai wangian 2, ramai yang suggest
kat PERTONAS. Bermakna setiap petronas mesti jual bende nih.
Dan try n error cuba cari kat Petronas Pontian.
Muahahahaha...yesss!!! I got n bought it.. 


(Opismate tukang gambo..sy drive)

Anis pilih Green Apple sebab baunya suweet
dan tak terlalu kuat sangat. Macam jakun sebab baru tahu nak pakai benda nih. Kalau nak beli borong

harga dalam RM5.00 tapi beli sekeping je harga RM6.90 aw. Sentap untung
banyak la toke Petronas nih. Yang warna2 lain anis tak minat sebab bau kureng
ikot nafsu la..hahaha..


Green Apple
* Refreshing fragnance
* Crips and tart
* World-famous quality

More info boleh tengok kat web Little Tree 

(satu lagi untuk V6 'pakwe' kate anis)

Kalau tak belikan nanti dia bising sebab dia
ada perasaan jealous dengan wangian ikan anis. Percaya lah, sebab pernah
gaduh semata2 tasbih di kereta. Dengan tak sengaja tasbih di keretanya ku terputuskan.
Heheheheh...tasbih Mekah pulak tu, mau dia tak hangin..


Beli2 terus gantung sebab terlebih eksited..
U see,,jalan pun baru kua je dari Petronas..sebab terlebih eksited.
(cam bodo sebab tak berasas)
Balik keje kepala tak pening dek bau hapak. sebab ade pewangi baru.
Di sebalik wangian itu terdapat ayat 1000Dinar ibu bagi.
Dapat bawak kereta 2 first time, dia dah bagi.
Jangan gantung saje, amalkan juge..katanya...

0 comments:

Back to Top