0

Aku Birthday Girl PART II




سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم'

Assalamualaikum..
hari ni ter-rajin nak update post memandangkan
anis ade sambungan dengan post yang lepas iaitu

Aku Birthday Girl PART I

So, harini takde bende sangat nak citer cuma IKAN yang di maksudkan
dalam post Part1 adalah si


Ikan ni lah..baru dapat dari siDia. Bersempena dengan birthday yg ke20.
Actually bukan dia bagi sekelepuk natang ni kat anis like anak Dato' je dia nih, we all sharing 2buy it.
Sebab memudahkan anis berulang-alik nak pergi kerje.
Ingatkan nak guna his car tapi dia cakap takut tak larat nak tuang minyak hari2.
So plan2 mintak ikan ni..walaupun Kelisa dah tak ada keluaran yang terbaru, yang ni anis ambik
secondhand sebagai penama kedua. Ikan ni specification buatan Europe, so tak sama dengan
Kelisa buatan Malaysia dan banyak profit dari buatan Malaysia.
(kalau korang tahu diam2 jela, yang xthu buat2 tahu)

 Ahad lepas anis n mrBf bawak ikan ni cari kasut baru.
Dengan member dia jugak sebab Myvi dia pun nak tuka kasut.
Kat Continental jalan Batu Pahat.
Ni pun mrBf yang tahu tempat nih,dia cakap murah n ramai members dia
amek dekat sini,,senang je nak cari kalau dari Jalan Tongkang Pecah kena lalu
roundabout Sungai Rampai dan ke kanan. Kedai dia besar kedabak tepi jalan.
(kalau tak nampak tak tahu la)
Depan dengan Shell.

Mula2 sampai tu deal dengan jurujual pasal harga dulu.
Lama la jugak nak memilih. Tapi mrBf ambik yang his first choice.

Dah togel tinggal nak pasang tayar dan rim baru.
Harga boleh negotiate sebab harga diaorang kira ok dari harga di JB.
Anis kena RM1500 siap tayar dan sportrim.
(ni mrBf bayar,takuasa anis nak bayar)
Sebab ni dia yang nak tuka. Kalau anis yang lama tu masih elok.
Cuma nak speed tayar gegar2.

Untuk birthday party, anis akan post untuk
Aku Birthday Girl PARTIII

Oh ye..gambar sportrim baru takmasukkan ye..(malu)

0 comments:

Back to Top