0

Aku Birthday Girl PART I



سْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم'


PONTIAN : 09January, seorang wanita jelita telah selamat melahirkan seorang baby yang comel lagikan montel seberat 3.2kilogram pada jam 12.30pagi di Hospital Sultanah Aminah semalam.
Fainah aka ibu melahirkan bayi perempuan ini selepas megalami masalah baby takmo
keluar dari perut di Hospital Pontian, selepas itu di kejarkan ke HSA berikutan
baby nak jalan2 Pantai Lido dan Danga Bay.

Baby bernama Siti Anisa berbintikan bapanya,,,,
,,,,,,,,,(haha,,gelak sekejap sebab serius sangat),,,,,,,,
keluar dengan selamat dan menunjukkan peace kepada jururawat2 yang bertugas
ketika itu.

20 tahun kemudian,,
(ala-ala drama melayu)

Anis sambut birthday yang ke 20.

(tiba2 ade bunyi piano dan biola)
Happy birthday to me...
Happy birthday to me.........
Happy birthday to anis..................
Happy birthday to me..........................

No more teens dah...yeay!! Amma big girl.
(tetiba teringat kata2 mrBf, "kau ingat kau da besar sangat lah")
Besar la jugak dengan saiz yang melebihi S. Kira besar jugak lah kan.
Di harap anis dapat mengharungi dunia baru dalam usia 20tahun nih,,20 tahun 
bukan budak2 lagi dah,,macam akak2 je rasenye kan..perasan tetiba..
Dan pesanan penaja, umo pangal 2 ni la baru syok nak pinang sebab tak nampak macam
BUDAK-BUDAK
u see..!! mrBf pon anggap anis budak2 lagi.
Tahun ni kene lebih serius sebab banyak komitmen dalam kerja,
kumpul duit, bersedia pikul tanggungjawab. Dan takboleh nak manja dengan
ibu melebih2 had..nanti ibu cakap......

"Dah besar.....!"
(amek kene besar betol2)

B = Be myself

I = Invite new challenges


R = Recall past triumphs


T = Trust my instincts


H = Have faith with my abilities


D = Desire only the best


A = Affirm my strength

Y = Yes!! I got what it takes! 




Bersempana dengan itu juga anis nak ucapkan
Happy Birthday kepada kawan baik anis iaitu Baihaqi Az..
P/S : Taksaba nak tunggu hadiah ikan dari mrBf..tunggu entry seterusnya dalam 
Aku Birthday Girl PART II


0 comments:

Back to Top