Dilema Wanita


Ni layan jab wajah anis yang kecewa dan frust di + dengan dilema.
Uwarghhh...minggu final exam, quizes, labs, submit project n accept latest project.
Dengan kerenah lect yang kejap muncul kejab hilang.
Kelas kejab ada kejab cancel.
Dengan sikap kawan2 yang macam2 peel.
Lagi bape minggu lagi nak final exam empat paper
*Internet Services
*Database System
*Object Oriented Programming
*Open Source
Then kene spend 1week untuk 
Sijil Cisco (Ccent).
Baru family n mrBf nak amek dari JoO ke Perlis.
(eksited)

Minggu depan nak release tension balik rumah di JoO sebab
nak sambut Hari Raya Haji.
(Sebenarnya nak mengadu dan mengeluh rasa kat bunda)

Bila mrBF call ade berita dari bakal pak mertua
uwwwaaaa..dia nak kami langsung cepat2

" Bakal Pak Mertua(BPM) : Jadi nak ikat bulan6 nanti..?
mrBF : Hurm..tengok belah sana kalau OK ye OK.
BPM : Kalau jadi bulan6 langsung bulan8 la..
mrBF : Errkk,..awal sangat bah. 

Silly girl tak abes study lagi.
BPM : Ikut kau lah, jangan lama sangat. "

Oh bakal mertua ku..
bakal anak menantu mu ni tengah membelek buku yang
tak habis2 lagi. Selagi rambut tak gugur dek persue study selagi tu takleh pijak pelamin.
Impian nak buad dapur mak dulu (dalam rancangan)
Kalau ade jodoh insyaallah terikat lah anak mu dengan silly girl ni ye..
(sigh)

ape2 pun anis tahu niat baik BPM anis.
Dia nak ikatan yang sah dan demi kebaikan anak kesebelasnye ni.
Insyaallah akan ku tunaikan..
(cewah)
*farwithlove
bakal_anak_menantu

1 comments:

ZF said...

untung la org tu..... pa2 pown cantik baju tu...

Back to Top