0

Notebook Adapter


Assalamualikum wbt dan salam sejahtera.
Masa mula2 anis lapor diri untuk praktikal haritu anis ade
sempat jugak cari cajer or adapter untuk laptop anis sebab yang lama tu dah
setahun guna dan meragam ngade2 taknak hidup.

So, bila dah ke kedai tu sebok la cari gadget.
Saje je wat koleksi buang2 duit.
Then part cajer tu, promoter tu suggest kan anis natang nih.
yang ni anis punye.
Beli adapter ni dapat sekali dengan bag kecik ni untuk
isi yang kecik2 tu. 

Yang ni anis ambik dari
www.huntkeydiy.com
@
www.huntkey.com
Notebook Adapter 65W ES
daripada brand
(cam Honda ek) 

Introduction of product:
Huntkey 65W ES is a high-efficiency adapter for notebooks. With conversion efficiency up to 87%, it saves power as much as you could expect. It includes 8 notebook tips for compatibility with a wide variety of leading notebook brands.

Features:
8 ports to ensure compatibility with more adapters 
Multiple protections: OPP, OVP, OCP, OTP and SCP 
MTBF: 100,000Hrs at 25

Specification:
Input voltage: 100-240VAC
Input frequency: 50/60Hz
Output watt: 65W
Output voltage: 19VDC (±5%)
Output current: 0-3.42A
Efficiency: ≥87%
Ripple/Noise: ≤190mV
Operating temperature: 0℃ to +40℃
Stand by power: ≤ 0.30W
Size: 96.5 x 45.8 x 28 mm (LxWxH)

Gallery:



Harga:
Oke anis beli dengan harga RM105 tapi
promoter yang muka masam tu cuma bagi RM100 je.
Emang bukan rezeki la gamaknye(takpon lupa bukak tingkap pagi2)
Kalau harga ahli leh dapat RM95 sahaja.
Ala beza RM10 hengget,entah kalau jadi ahli kene tibai yuran lak tak pasal2.

yang dalam gamba bawah ni
ada fungsi2 mengecas untuk notebook
brand lain2 taw. So kalau korang nak bawak pegi kelas or tempat kerja,
bawak korang punye jenis je(hahaha kedekut).
Setiap tip ni ada nombor sendiri yang mana,

2 - Acer
3 - Acer, Compaq, Gateway, Hitachi, NEC, Toshiba
4 - Acer, Asus, Compaq
6 - HP
7 - Acer, Asus, Compaq, Toshiba
8 - Dell, Thinkpad, Sony, Panasonic, Fujitsu
11 - Lenovo, Thinkpad
12 - HP
Fix - Acer, Compaq, Dell, Fujitsu, Gateway, HP, Thinkpad, NEC,
Hitachi, Panasonic, Philips, SAMSUNG, Toshiba, Viewsonic, Lenovo, ASUS.

Kelebihan:
1. Jimatkan penggunaan banyak adapter bagi setiap umah.
Bayangkan la kalau satu rumah ade 4laptop tak ke naya dengan berselirat.

2. Senang di bawa.
Sebab berat tak macam adapter lain.
Anis isi dalam handbag je bila g keje nih,hehehe.

3. Murah.
Kalau nak di ikutkan harga adapter brand laptop anis ni
RM90 kat pasaran tu pon local. Yang original double dari harga local.

4. Ibu anis tak marah.
Hahahha.dia bagi RM200 tapi anis bagi baki nye balik RM100.
So tak lah ibuku marah melulululu..hhhee


                                                    

0 comments:

Back to Top