0

+Busy+

Assalamualaikum,,
hehehe,,,formalnye anis nie,,
sesaje anis nk luahkan kepenatan yang amat 2minggu nih,,
uihh,,,memang penat sangat2,,ape2 pun kene la sabar kn..

18/03-22/03
Anis balik kampung kat pontian,johor..
anis kene pergi temuduga SPA kat Larkin, Johor
dalam bidang kerja
Pegawai Bomba KB17.
yang tak laratnye tuh anis kene pergi Balai bomba Pontian dulu tuk
jalani sesi latihan,,kene panjat tali,,angkat berat 48kg taw.
Selain tu jugak,,anis dapat spend time dengan Mia Jeha.
Mai pulak anis dapat jumpe time anis nak balik jew..
sedih sesangat..

23/03-24/03
pagi 23 hb anis dah sampai kat poli menaiki Bas Cepat Express.
jauh taw perjalanan dekat 12hours. Pengalaman yang tak senang nak lupakan ni lah.
Kene spend time dalam bas 12 jam,,patah pinggang beb.
sampai2 je anis terus kemas barang2 n then bersiap tuk ke kelas atas bukit.
penat tak penat terpakse la demi nk kejar ilmu.

25/03
kelab yang anis join (Kelab Pengguna) ade jalankan lawatan sambil belajar kat
Pulau Pinang. Dengan seronoknye anis join la,,tak lepaskan peluang nih,,heheh
First,,CAP penang.
mengetahui serba sedikit tentang badan NGO nie..
Second,,g Queensbay Mall jela,,
hehehhe

26/03
Hari sukan Diploma Networking Support

0 comments:

Back to Top