0

+Heartbeat collection+

Assalamualaikum..
Hari ni anis nk share kan pada semua tentang

Korang mesti nak tahu kan apa yang anis maksudkan.
okey, Heartbeat.my ni syarikat persendirian yang menjual secara online
Mereka menjual pelbagai cenderamata untuk orang2 tersayang
eg: Mug, pillow, Tshirt n macam2 lagi dan yang bestnye korang boleh create dengan
gamba korang sekali,,senang je caranye,,, just buka 
dan kalau korang nampak kat sebelah kanan page anis ade banner wane pink.
Ha korang boleh la dapatkan maklumat untuk order.
Cara yang mudah lagikan senang.
Ramai kawan2 anis dan anis juga dah cuba. Hasilnya tidak mengecewakan.  
Isikan jew maklumat dan ape yang korang nak,,,

Testimonial:
yang ni pillow (bantal)

mug, tshirt, etc
mug n button
hadiah hari jadi pon boleh.

So korang2 da tengok kan testimonial ni semua,,
ape lagi Grab it NOW!
harga yang berpatutan dan anda tidak akan menyesal.


0 comments:

Back to Top