0

+Kisah Dulu Datang Kembali+

Sedang
anis asyik ber'on9' arini,,tetiba hati ni terniat tuk buka
1wall seorang lelaki yang pernah bertamu di hati anis,,
Entah la ape yang anis tengah fikirkan sekarang dengan tiba2 je muncul
jejaka ni,,
Bermulanya
 pertalian antara anis dan Dia pada malam 19Julai20**
anis termiskol Dia,,pastu Dia ni pon ajak mesej,,
mesej pnye mesej terlintas Dia ajak couple,,
anis ni dah berpunye,,xkan nak couple lagi,,layankan jela kehendak Dia yang
penting anis da gtaw awal2 anis ade bf,,
Anis ingatkan
bila dah kenal Dia nie anis di didik untuk lebih
dekat dengan agama (di sebabkan Dia ni lepasan diploma bab agama)
so bijak la Dia ni dalam bab2 agama,,
tapi panas yang disangka sampai ke petang
upe2 nye hujan di tengah hari,,


A person
can guide me kot,,
hahhaha,,,anis da terjatuh hati pada Dia,,
sebab ciri2 kepimpinan Dia dan komited thadap kerjanye.
Cam ciri2 seorang bakal bos @ ketua.

Even Dia layan anis
bukan cam bf anis tetap sayangkan Dia sebagai sahabat (la kot).
Anis salu mesej or call Dia,,tapi hampanye,,
Dia reply pndek2 la n call xpick,,
At least anis tunggu mesej Dia 1hari, balas la elok2,,ta salah hargai orang lain.
anis sabar lagi,,hope dapat la tahan n terima Dia apa adanye,,

Semakin
hari Dia lain sangat,,Dia bukan yang anis harapkan,,
Dia selalu marah anis,,or mybe anis ni bukan yang Dia harapkan,,
rasenye Dia xikhlas besama anis kot..
masyaallah anis dah buruk sangka kat Dia,,

Niat tak baik
emang la di sulamkan dengan jiwa yang xbaik,,
mybe bukan jodoh kami kot..
Kebahagiaan yang di harapkan punah sama sekali,,
anis terpaksa tinggalkan Dia,,anis nak semakin jauh dari Dia,,
bukan anis sengaja tuk tinggalkan Dia,,
tapi niat anis tuk kebaikan hidup Dia jugak satu hari nanti,,
anis nak Dia bahagia dengan orang lain,,anis nak dia bahagia sangat2 even hati anis
yang berkorban ni sakit sangat2,,


Biarlah 
anis kecewa sekarang,,mungkin Tuhan nk tunjukkan jalan yang terbaik tuk Dia,,
biarlah Dia nk anggap anis ni ape,,tapi anis xkan biarkan hidup Dia merana
satu hari nanti,,anis nak Dia berjaya dalam hidup,,Maseh panjang
lagi kehidupan Dia dan anis,,biarlah pengorbanan anis ni
sebagai jihad anis tuk Dia baiki kesilapan Dia.Mungkin Dia bukan jodoh anis,, =(
anis menyesal sebab selalu menangis mase bercinta dengan Dia,,
kesabaran yang anis lalui xde maknanya langsung buat Dia,,
tapi anis maseh sayangkan Dia sebagai *abg ,,
sedihnye,,,
kadang2 anis maseh arapkan Dia walaupun anis dah ade kebahagiaan lain sekarang.
Anis tetap akan tunggu Dia datang pada anis,,anis akan maafkan Dia,,
*sayang abg anis.

Ya Allah
Kau lindungilah hati nya yang suci,,
lindungilah Dia dari segala azabmu,,
aku ingin buktikan cintaku hanya dengan pengorbanan ini,,

CINTA xharus memiliki.

0 comments:

Back to Top