2

Doodle


Satu hari duk mencari dan menggodeh google.
Dah lama sebenarnya anis cari benda alah nih. Sigh sebentar.
Nama dia DOODLE..member2 anis panggil dodol(ape2 jela labu)..

Oke anis try google gambar2 muslimah nih..
Sampailah anis jumpa keyword Doodle.
Doodle ni kira trademark la bila setiap blog pamerkan gambar peribadi diaorang.
Anis cuba buat kat photoscape,
korang tengok la hasil pertama kali anis belajar nak doodle
dan ianya cuma 50% sahaja.
Nampak innocent nye alaahaai..
Dengan takade warna.
Anis belajar kat blog Puteri nih..
Dah geram dan give up, anis jumpa doodle percuma kat blog puteri nih.
Kira bonus la jugak..heheh
anis cuba edit2 sikit dan hasilnye seperti kat bawah nih..
Tadaaa....
Contoh :

(jangan jeles ye..tetiba lak teringin nak makan kepsi pagi2 buta nih)

Kiut gitu..
kalau korang pandai nak create doodle tuk blog anis
dan nak jalankan khidmat berbayar,
anis alu2kan..kalau boleh bawah (RM20).
Eh kalau RM20 dah dapat 1template blog taw..
Kalau free apa salahnye ye dak.
Bleh usulkan email ataupun komen post ni oke.



2 comments:

ZF said...

owh ni la doodle aku ingat pa td...

Kisah Kaseh Annisa said...

@ZF
ha yela..ang kn terrer..

Back to Top