2

+Alyah-Kisah Hati


 waa lgu ni la yang anis cari2 selama ni..
anis minat sangat dengan Alyah nih lagi2 terselit hero Malaya ni kalau tak bukan Remy Ishak..
waaa cemburu ye pun ade jugak sebab Alyah peluk Remy erat beb, APTB..
btw,overall lagu Alyah ni masyuk dalam hati anis..
tapi ada yang mengatakan yang Alyah ni suka berimej pelik seperti Lady Gaga,
yeke?? ni yang anis muskilkan ni..
bukan ape, anis kurang meminati Lady Gaga ni,n sure la korang mesti tahu kenapa kan.
so kalau korang nak lirik lagu ni, korang click kat lagu dari atas sampai bawah then ctrl C ok..tak pun korang share je.


Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

2 comments:

Mary Ismail said...

lagu neh best gyla!
myntuh kalbuuuuu

Kisah Kaseh Annisa said...

hahaha,,taw xpa....

Back to Top