0

+Follow blog2 Artis Local

Assalamualaikum,,
waahahahhaha,,,hari ini anis happy but sad.

YG HAPPYnye anis sebab anis dapat follow blog2 artis local kita.
Tadi mase anis tengah blogwalking blog seorang sahabat, ade link ke Blog Zed ni,,
korang nak x?? anis bukannye kedekut,,cume sayang nk bagi kt korang,,hehehhe
nak p blog zed, click link kt nama beliau kt bawah ni.
Jangankan la anis nak follow semua,,follow yang sedia ada pon tak abes..

Firstly anis follow blog 

anis jadi follower beliau yang ke 2448.
cantik kn nomo nih,,ha jangan gatal2 nak beli nomo ekor lembu lak,,tak baik taw.
bukan nak menunjuk or belagak kat korang tapi korang ade nak support artis2 tempatan???
tak de kan,,yang korang puja2 artis luar negara,,korang emang la kenal name and asal usul depa,,
tp depa 1pon tak kenal ampa,,kui3x.(maaf)

Secondly, blog

anis follower beliau yang ke 3436
woow,,fanatik dengan beliau sebab anak yang youngest dalam family leh majukan bisnes
dengan memperkenalkan masakan turun temurun beliau.
Ape lagi kalau bukan My Mom Chicken Rice Shop.
kekekekke,,fanatik terhadap LO.

Thirdly, blog
anis follower beliau yang ke 1962.
jangan tak ingat anis yang muda ni tak minat beliau taw.
banyak lagu2 yang beliau nanyikan, anis minat.huhu.walaupun di mamah usia,
beliau ni maseh anggun n cantik taw,,

Fourthly, blog
HELIZA HELMI
yuhu,,,,Heliza Helmi.
anis jadi follower beliau yang ke 1529.
mata nye bulat dan lebar,,huh teringin lak kat mata heliza nih
zaman sekarang nih, artis macam ni la yang anis suka, bertudung dan membawa watak
muslimah.

Fifthly, blog
AZNIL HAJI NAWAWI
anis jadi follower beliau yang ke
14241
chantek tak chantek punye nomo..
jangan jeles la korang eh,,hahahaha,,
okey nk out,petang ni ade test C++ la,,wish me luck yea,,daa


0 comments:

Back to Top