0

+Koleksi gamba2

Assalamualaikum,,n salam sejahtera.
hari ni anis tetiba rajin nak tulis post bebanyak,,
di sebabkan blog sudah bersemut dek terlalu busy dengan segala hal kesana kemari(auta)..

Pada 25/03/2011
anis ade join Kelab Pengguna wat lawatan ke CAP
or name panjang nye CAAAAAp,,hahaha
xdela,, Consumers Association of Penang..

Di sebabkan anis xlarat nak upload gamba banyak2,,
n di sebabkan line xsuberb seperti sedia dan selalu(emg pon)
korang boleh tengok gamba2


heheh,,wah begitu rajin ye anisa.
anis berbaju maroon dengan tudung wane kelabu2 hijau,,(ha???)
hehhe,,ape2 jela yang penting anis duk kat depan sekali..
dan menongkat dagu akibat kebosanan yang terlampau lalu mengantuk..
selain itu:
anis dapat 1 tips dari CAP.

Kalau korang nak tahu kandungan ape yang paling tinggi dalam ramuan
makanan yang korang makan (esp. jajan or else)
korang tengok ranking pertama dalam bahan2..
kompom itulah yang paling tinggi dan seterusnya,,

Anis juge nak sharekan kepada korang tentang ape yang anis dapat dalam
Kelab Pengguna PTSS..

Kalau korang nak tengok ape isinye,,
korang click 


ni ade lah kumpulan hasil2 kajian dari professor2 yang blaja pandai2 uh,,
kami hanye di sampaikan dan menyampaikan sahaje.
sebagai pengguna kita harus bijak untuk melakukan sesuatu tindakan..
sebagai menjaga hak kite sebagai pengguna dan pembeli..
bijak membeli,,bijak jugalah menggunakan wang..


0 comments:

Back to Top