0

TUTORIAL :: LCD Text Scroller

Assalamualaikum,,
wah malam2 macam ni pun anis sempat lagi nak post TUTORIAL entry.
Walaupun ini kali pertama anis post entry berkaitan TUTORIAL,
tapi anis akan cuba kongsikan kepada korang.
Di sebabkan ade sahabat anis tanye macam mane nak buat
LCD Text Scroller.

seperti yang korang nampak kat bawah header blog anis.
Mula2 korang kene masuk dulu web


then,
korang pilih di yang sebelah kiri tu  korang cari
LCD Text Scroller Generator
korang klick kat situ.

Senang je nak buat dan PERCUMA okay.
korang just ikut kreativiti korang and copy code tu then paste kat HTML korang.
selamat mencuba ye.

0 comments:

Back to Top